روش پخت و طرز تهیه کیک بهارنارنج و پرتقال خیلی خوش طعم مخصوص تولد
روش پخت و طرز تهیه کیک بهارنارنج و پرتقال خیلی خوش طعم مخصوص تولد
طرز تهیه کیک بهارنارنج و پرتقال بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام کیک بهارنارنج و پرتقال را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
روش پخت و طرز تهیه کیک بهارنارنج و پرتقال خیلی خوش طعم مخصوص تولد
بهار که میآید بوی بهارنارنج همه را سرمست میکند، البته این سرمستی میتواند ادامه دار باشد؛
اگر شما از عرق این گل خوشبو در نوشیدنیها و حتی دسرهای فصلتان هم استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک بهارنارنج و پرتقال :
آرد :♦: 150 گرم
شکر :♦: 150 گرم
بیکینگ پودر :♦: 2 قاشق چایخوری
آب پرتقال :♦: 1 پیمانه
پوست پرتقال رنده شده :♦: 2 قاشق چایخوری
پوست لیمو رنده شده :♦: 1 قاشق چایخوری
عرق بهارنارنج :♦: 4 /1 پیمانه
وانیل :♦: 2 /1 قاشق چایخوری
تخم مرغ :♦: 6 عدد
کره :♦: 100 گرم
روش پخت و طرز تهیه کیک بهارنارنج و پرتقال خیلی خوش طعم مخصوص تولد
با این میزان مواد اولیه می توانید این کیک را برای 6 نفر تهیه و نوش جان کنید
طرز تهیه کیک بهارنارنج و پرتقال :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه کیک بهارنارنج و پرتقال ابتدا باید
تخممرغ ها را بشکنید، زرده و سفیده آنها را جدا کنید و هر کدام را در کاسه ای بریزید.
به کاسه زردهها شکر اضافه کنید و مخلوط را با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
حالا وانیل و بیکینگ پودر را به زردهها افزوده و هم بزنید. در آخر کره را حرارت دهید تا آب شود،
سپس به زردهها اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
سفیده را هم با همزن برقی هم بزنید تا خوب پف کند.
وقتی سفیدهها خوب پفدار و سفیدرنگ شدند مخلوط زرده را به آن اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.
روش پخت و طرز تهیه کیک بهارنارنج و پرتقال خیلی خوش طعم مخصوص تولد
برای اینکه کیک شما پیشتر پف کند و خوشمزه تر شود زرده و
سیفیده تخم را از هم جدا کرده و حسابی با هم زن برقی یا دستی مخلوط کنید
حالا نوبت اضافه کردن مایعات است. آنها را که به مواد کیک اضافه کردید،
پوست لیمو و پرتقال رنده شده را هم به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید.
فر را با درجه 175 درجه سانتیگراد گرم کنید، سپس آرد را کمکم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
قالب را چرب کرده و کمی آرد به ته و دیوارهها بپاشید.که کیک به قالب نچسبد مایه کیک را در قالب ریخته و در فر بگذارید.
بعد از نیم ساعت تا 45 دقیقه که کیک پخت و رویه آن طلایی رنگ شد،
قالب را بیرون آورید تا از حرارت بیفتد، سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو کنید.
روش پخت و طرز تهیه کیک بهارنارنج و پرتقال خیلی خوش طعم مخصوص تولد
- ۹۷/۰۷/۰۷